Digifab 2.0

Mechatronics Innovation Lab (MIL) kommer til Haugalandet i uke 36. MIL skal da besøke lokale produksjonsbedrifter og gjennomføre en “Level-Up” kartlegging. 

De går da gjennom produksjonen og identifiserer områder hvor økt grad av automasjon og robotisering vil gi større effektivitet. Etter gjennomgangen får bedriften en utfyllende rapport med oversikt over områder og teknologi som er relevant, med konkrete anbefalinger til hvordan en kan komme videre med digitalisering og robotisering. Er dette interessant for din bedrift?

 

Dette er en del av vårt kompetansehevingsprogram «DIGIFAB 2.0»

DigiFab er et program for digitalisering i SMB produksjons-bedrifter, hvor målet er at flere bedrifter skal ta i bruk ny teknologi for å bli mer konkurransedyktige.

Prosjektet er et samarbeid mellom Rogaland Ressurssenter og Suldal Vekst og produksjonsbedrifter fra hele regionen ønskes velkommen til å delta
DigiFab 2 finansieres av Rogaland Fylkeskommune og SIVA. Bedrifter som deltar betaler en egenandel.

Gjennom deltakelse i DigiFab kan bedrifter få økt konkurransekraft og vekst gjennom digital omstilling og dessuten styrke regionen som en attraktiv og kunnskapsrik arena for digital omstilling og produksjon.

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet