Starte bedrift

Gjennom vårt nettverk bestående av virkemiddelapparat, FoU-aktører og etablerte bedrifter sørger vi for at forutsetningene blir de beste for at du og din idé skal lykkes.

Starte bedrift

Næringshagene tilbyr hjelp til gründere og entreprenører. Vi har både verktøyene, kompetansen og viljen til å hjelpe deg til å planlegge de første skrittene mot din egen bedrift. Vi følger deg så langt du trenger oss på veien for å få realisert drømmen om å skape din egen arbeidsplass.

Etablererkurs

I samarbeid med kommunene, NAV og Skape arrangerer vi som næringshage regelmessig etablererkurs.
Kontakt oss for informasjon om når og hvor vi setter opp neste etablererkurs.
Se også Skape’s kurskalender for aktuelle kurstema

Etablererrådgivning

Å være gründer krever mye. Vi har erfarne rådgivere som kan være sparringspartnere for deg i prosessen. Gjennom samtaler finner vi fram til hvilket behov du har, og lager en plan for videre framdrift. Vi kan gi deg kompetansepåfyll og tilgang til nyttige nettverk.

Har du en spennende idè?

Kan du tenke deg å starte egen bedrift? Er du klar til å hoppe i det? Næringshagen Rogaland Ressurssenter tilbyr hjelp til gründere og entreprenører. Vi har både verktøyene, kompetansen og viljen til å hjelpe deg til å planlegge de første skrittene mot din egen bedrift. Vi følger deg så langt du trenger oss på veien for å få realisert drømmen om å skape din egen arbeidsplass. Våre rådgivere er klar for å hjelpe deg! Kom å ta en prat med oss, vi vil at du skal lykkes!

Skroll til toppen