Våre kommende aktiviteter

Vi starter 2024 med å tilby flere kompetanse- og vekstprogrammer for våre målbedrifter, og her kommer informasjon om aktiviteter som starter første kvartal:  

  • Digital Vekst; Til vårt nye vekstprogram inviterer vi bedrifter som ser behov for å øke sin digitale kompetanse. Gjennom programmets 4 samlinger får du innblikk i-, og hjelp til å vurdere ulike digitale løsninger. Dette er et program som passer alle typer bedrifter som ønsker å optimalisere sine forretningsprosesser. Stikkord for samlingene er kunstig intelligens, datafangst og bruk av data, synlighet på nett og IT sikkerhet. Målet er at bedriften utarbeider en kvalitetssikret strategi for digitalisering.  Samarbeid med bl.a. Digital Norway. Programmet er 75% subsidiert for målbedrifter. Mer informasjon:https://www.rrs.no/arrangement/digital-vekst-program/    

  • Grønn Vekst Programmet; Gjennom 4 samlinger i løpet av vinteren/våren hjelper vi bedrifter til å komme i gang med grønn omstilling. Målet er at deltakerbedrift skal utarbeide en kvalitetssikret strategi for bærekraft og vekst, i tillegg til en handlingsplan for gjennomføring med helt konkrete tiltak og handlinger. Gjennom programmet får en innholdsrike samlinger med foredrag, gode verktøy og workshops. I tillegg får en individuell veiledning mellom samlingene. Programmet er 75% subsidiert for målbedrifter. Oppstart februar. Mer informasjon: https://www.rrs.no/gronnvekstprogrammet/  

     
  • Hvordan ta i bruk Kunstig intelligens i bedriften? På dette dagskurset får du innsikt i kunstig intelligens (KI), og nyttige måter vi kan benytte generativ kunstig intelligens i din virksomhet. Dette kurset er designet for å gi deltakere en grundig forståelse av generativ kunstig intelligens. Du vil gjennom en blanding av teoretiske forelesninger, praktiske øvelser, og gruppediskusjoner, få praktisk erfaring og innsikt i hvordan de kan utnytte KI-verktøy effektivt i ditt daglige arbeid. Kurset legger også vekt på å diskutere de viktige etiske, juridiske, sikkerhetsmessige og bærekraftige aspektene ved KI-teknologi.   Kursholder er Hans-Petter Nygård-Hansen, anerkjent teknologiekspert, kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder og opinionsleder (tidligere foredragsholder fra TechDagen og Bedriftenes Dag 2023).   Pris for deltakelse kr. 3.500,- / Målbedriftspris kr. 1.750,-. Påmelding og mer informasjon: https://rrsenter.wufoo.com/forms/hvordan-ta-i-bruk-kunstig-intelligens-i-bedriften  
  • Energiledelse: Sammen med ETA Energi setter vi opp et eget kompetanseprogram innen energiledelse. De senere år har de fleste virksomheter fått erfare hvordan uforutsigbare energikostnader påvirker driften og inntjeningen. Gjennom kompetanseprogrammet vil du få innsikt i energieffektivisering med konkrete tiltak, måling og innhenting av data, virkemidler og støtteordninger m.m.  Vi inviterer i forkant av programmet til et frokostmøte tirsdag 30. januar hvor en får nyttig informasjon. For å melde interesse, send en epost til Bente Baugstø på bente.baugsto@rrs.no 
  •  
  • Tirsdag 30. januar inviterer vi til Frokostmøte med tema Energieffektivisering og Energiledelse. Foredragsholder Frode Styve, ETA Energi AS. Link til påmelding: https://rrsenter.wufoo.com/forms/frokostmate-tema-enak-og-energiledels 
  • Flere frokostmøter og kurs legger vi som vanlig løpende ut på våre facebooksider. Følg oss på: https://www.facebook.com/RogalandRessurssenter

Vi vil også minne om at vi har tre godkjente miljøfyrtårnkonsulenter hos oss (Jan Thore, Rannveig og Bente). Dersom din bedrift ikke er sertifisert enda, og du ønsker informasjon om muligheter knyttet til dette, ta kontakt med oss.

Som målbedrift får du også selvfølgelig anledning til å kjøpe ordinære forretningsutviklingstjenester til subsidierte rater. Våre kompetanseområder er fortsatt:

Håper noe av dette kan være av interesse, og at vi ser deg ved flere av våre aktiviteter i 2024!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet