På «VekstSporet» av bærekraft og grønn vekst

Garnius.no AS har det siste halve året deltatt i vårt “Grønn vekst program”, hvor målet er å få kunnskap og bistand til å utarbeide en bærekraftstrategi for selskapet. I den forbindelse ønsket Garnius å ha en workshop som kunne involvere flere av avdelingene internt i bedriften, og Rogaland Ressurssenter bistod og veiledet gruppen gjennom dette ved å gjøre en “VekstSpor-prosess”.  

I korte trekk er det en øvelse hvor vi bruker et av Næringshagenes samtaleverktøy kalt “VekstSporet”. I den pakken er det utarbeidet flere “tavler” som kan brukes tilpasset bedriftens behov og ønske. Det ble naturlig i denne omgang å bruke tavlen for “bærekraft og grønn vekst” hvor vi systematisk går gjennom spørsmål som omhandler bærekraft for å kartlegge dagens ståsted. 

I slike prosesser som involverer flere ansatte får vi ofte gode ideer, som igjen kan bli til viktige tiltak for bedriften fremover. Garnius.no fikk en hel drøss med gode ideer og tiltak som nå er blitt satt opp i en tiltaksplan, og som vi tror utgjør et godt grunnlag i arbeidet videre med bærekraftstrategien.  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen