DigiFab 2

12 lokale produksjonsbedrifter deltok i 2022 i pilotprogrammet DigiFab. Flere får nå muligheten til å være med i fortsettelsen…

DigiFab er et program for digitalisering i SMB produksjons-bedrifter, hvor målet er at flere bedrifter skal ta i bruk ny teknologi for å bli mer konkurransedyktige. Gjennom 6 samlinger i 2022 fikk bedriftene kunnskap om muligheter som ligger i industri 4.0-teknologi, samtidig som hver bedrift laget et vegkart for digitalisering i egen bedrift for den kommende 5-års perioden.

Nå videreføres prosjektet, og det inviteres flere bedrifter med til fortsettelsen.

I DigiFab 2 vil bedriftene få mulighet til å være med på studiebesøk til industribedrifter som ligger langt fremme innen Industri 4.0, og første stopp går til Haugstad Møbel og Aarbakke på Jæren i 19.april


Det blir også tilrettelagt for nettverkssamlinger og kompetanseheving med aktuelle tema, blant annet innen smart eløsninger for energieffektivisering, Lean- og digitalisering, bærekraft og klimarapportering, robotisering og smarte sensorer og muligheter innen bruk av stordata og kunstig intelligens.

Ikke minst blir det mulighet for bedriftene å få besøk fra ekspertise innen Industri 4.0 som kan bistå med å kartlegge muligheter for smarte løsninger i eksisterende fabrikk.

Prosjektet er et samarbeid mellom Rogaland Ressurssenter og Suldal Vekst og produksjonsbedrifter fra hele regionen ønskes velkommen til å delta
DigiFab 2 finansieres av Rogaland Fylkeskommune og SIVA. Bedrifter som deltar betaler en egenandel.

Gjennom deltakelse i DigiFab kan bedrifter få økt konkurransekraft og vekst gjennom digital omstilling og dessuten styrke regionen som en attraktiv og kunnskapsrik arena for digital omstilling og produksjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen