Ansatte

Vi feirer 10 nye år! 


Rogaland Ressurssenter er tatt opp i nytt nasjonalt næringshageprogram, og får økt støtte de neste ti årene. Det betyr enda mer ressurser til bedriftene på Haugalandet. 

Siden 2004 har Rogaland Ressurssenter vært en del av det nasjonale næringshageprogrammet, der vi har mottatt offentlig støtte for å bistå små og mellomstore bedrifter med vekst- og utviklingsoppgaver. En næringshage er et indirekte virkemiddel og et næringsnøytralt program. Det betyr at vi hjelper bedrifter med tjenester som bedriftsrådgivning, nettverksbygging, finansiering og andre utviklingsrelaterte oppgaver til en lav og subsidiert kostnad. 

Gjennom Næringshageprogrammet bistår vi årlig mellom 80 og 100 bedrifter fra hele regionen. Nå er det altså klart at vi har fått fornyet tillit fra både Siva og Rogaland fylkeskommune, og 10 nye år med grunnfinansiering gir oss mulighet for at enda flere bedrifter kan få hjelp fra oss i omstilling-, utvikling og innovasjonsprosesser! 

I programmet blir vi målt på vekst i antall ansatte og vekst i verdiskaping i bedriftene vi bistår. Det betyr at vi lykkes når bedriftene lykkes. Det er vel det vi kan kalle en vinn-vinn situasjon, og vi ser frem til å «vinne» sammen med bedriftene på Haugalandet fremover! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet