Økt samarbeid kan gi nye kommersielle muligheter for filmbransjen på Haugalandet

Filmrederiet AS er et bransjenettverk av aktører innen film- og filmproduksjon på Haugalandet. Selskapet er stiftet av 10 filmselskap og andre aktører innen næringen. Filmrederiet fikk nylig innvilget full støtte fra Innovasjon Norge til hovedprosjektet med å bygge et filmbransjenettverk på Haugalandet.

Et slikt nettverk vil ha en stor innvirkning på utvikling av bransjen i regionen. Samling av miljøet, aktiv nettverksbygging, heving av kompetansenivået og mer synlighet bidrar til å styrke verdiskapingen i bransjen. Dette gir muligheter for større prosjekter, mer aktivitet, bedre inntjening og økt konkurranseevne.

22. september inviterer Filmrederiet i samarbeid med Rogaland Ressurssenter til et nettverksmøte for aktører i næringen. Formålet er å orientere om aktuelle aktiviteter, men også å invitere inn flere aktører til samarbeid i nettverket. Vi har stor tro på at nettverket vil styrke kompetanse, konkurransekraften og vekstpotensiale slik at de ulike selskapene kan ta en større posisjon i hele verdikjeden for film og produksjon.

Tid: 22. september kl 14.00-17.00

Sted: Lille Maritim, Smedasundet 74

Arrangementet er gratis.

Link til påmelding: https://rrsenter.wufoo.com/forms/nettverksmate-filmrederiet-nyskapingsuka-22921

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen