Dahlsnissen – Ekte norske fjøsnisser

Nå nærmer det seg jul, og i den forbindelse ønsker vi å trekke frem en av våre flotte målbedrifter som virkelig kan det med å gi deg julestemning; 

Dahlsnissen lager eksklusive designernisser som både ivaretar norsk design og kulturhistorie på en elegant og tradisjonsrik måte.  

Hilde og Gunn Dahl er to søstre fra Karmøy som har en stor lidenskap for julen og alt det den byr på av tradisjoner og julehygge.

Hilde har laget originale «one of a kind» nisser på fritiden siden tidlig på 80 tallet. Etter stor etterspørsel som følge av omtale i blant annet VG ble ventelistene så lange at hun anslo det til å ta opp til 15 år!

Gunn har lenge hatt stor tro på sin søster og nissene hennes. Hun ønsket at de som ville kjøpe nissene skulle få slippe disse lange ventelistene, og foreslo derfor at de sammen kunne prøve å få laget designernisser ved å bruke en av Hildes originalnisser som en ny eksklusiv samle-serie, med en ny nisse hvert år. Hilde sa ja, og i 2017 startet de Dahlsnissen AS. Drømmen er å få vise frem Hildes unike nisser til hele verden!

I dag har de kunder i inn- og utland, antall forhandlere rundt om i landet øker hver uke. Det utvikles stadig nye modeller av nissene, og salget tar i disse dager av som “varm julegrøt”. Hilde har de siste par årene utvidet sortimentet til å inkludere flere spennende, eksklusive jule-produkter, bl.a. strikkepakker, kjøkkentekstiler og populære juletrepynt fra Disney.

Næringshagen har vært støttespiller siden Dahlsnissen var på idèstadiet og har bistått med ulike utfordringer som har oppstått på veien. Dahlsnissen har bl.a. gjennom flere år hatt sin egen Vekstpartner (Næringshagens mentorprogram) og vi bidrar også aktivt med hjelp til finansiering, markedsføring og sosiale medier.

En virkelig interessant bedrift med mange spennende ting på gang, og vi stortrives med å se at de lykkes! 

www.dahlsnissen.no

fb: nissedilla // fb: dahlsnissen

Skroll til toppen