Maritim Investorbrunch

Muligheter og risikokapital innen maritim virksomhet 

Hva varsler barometeret om utsiktene i maritim sektor? Hvilke spennende innovasjoner er på gang? Hvordan er det med investeringsviljen?
I Kopervikparken Maritime Cluster vil vi denne formiddagen høre inspirerende foredrag som belyser disse emnene. Temaet er rettet mot alle med interesse for vekst og utvikling innen maritim virksomhet, vi byr på enkel brunch og arrangementet er gratis.

Runar Skarstein fra SpareBank1 SR-Bank oppdaterer oss på status og utsikter innen maritim virksomhet.
Ståle Karlsen fra SKA Invest AS forteller om maritim satsing som en del av sin investeringsstrategi.
Karoline Sjøen Andersen og Hanne Tvedt har i sine masteroppgaver fokusert på innovasjon og fornybar energi. Du får høre mer om selvrensende solcellepaneler for bruk offshore og maritime operasjoner og metoder for å kunne drive gruvedrift subsea.
Beyonder AS utvikler en ny battericelleteknologi basert på norsk treflis og silisium. Nå ekspanderer de kraftig, og forteller om sine planer.
Karmøy Næringsfond og Connect BAN Haugesund kan bidra med risikokapital både til tidligfaseselskaper og etablerte SMB’er, og vil gjerne har flere deals.
Einar Tollaksvik fra Kopervikparken Maritime Cluster og Saga Subsea AS leder oss gjennom denne formiddagen.

Tid: Fredag 15. november kl. 10.00 – 12.00
Sted: Kopervikparken Maritime Cluster, Karmsundsgata 9, Kopervik

Arrangementet er et samarbeid mellom Sparebank1 SR-Bank, Kopervikparken Maritime Cluster, Byen vår Kopervik, Validé Haugesundregionen og Næringshagen Rogaland Ressurssenter.

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet