Vekstprogram for reiselivsnæringen

I samarbeid med Rogaland Fylkeskommune og Innovasjon Norge inviterer Næringshagene i Rogaland til VekstProgram for reiselivsnæringen – et utviklingsprogram for små og mellomstore reiselivsbedrifter på Haugalandet og i Ryfylke.

 

MÅL FOR PROGRAMMET

Som deltaker lærer du nye og spennande måter å jobbe med innovasjon og produktutvikling på, der også prinsipp for bærekraftig reiseliv er en del av utviklingsprosessen. Du får mange praktiske verktøy for å utvikle helhetlige, meningsfylte og lønnsomme opplevelser i egen bedrift. Hvor er trendene og drivkreftene i opplevelses-økonomien og bærekraftige opplevelser, hva skal til for at nettopp din bedrift blir attraktiv for lønnsomme gjester?

Vekstprogrammet har ei praktisk tilnærming og deltakerne vil arbeide med utvikling av egen bedrift. Mellom samlingene vil deltakerne ha tilgang til en egen forretningsutvikler fra næringshagen som skal bidra til at bedriften får etablert en bærekraftig vekstplan for sin bedrift.

HVEM PASSER PROGRAMMET FOR?

Ledere eller mellomledere i små og mellomstore reiselivsbedrifter med helårsdrift eller som har ambisjoner om tilbud hele året. Det er mulig å være 2 deltakere fra hver bedrift.

GJENNOMFØRING

Programmet går over 4 samlinger i perioden november 2019 – april 2020. Hver samling går over et døgn – fra lunsj til lunsj, og inkluderer OPPLEVELSESKURSET (www.opplevelseskurset.no).  Programmet blir gjennomført som forelesinger, gruppearbeid og arbeid med egen bedrift. Vi har hentet inn mange eksperter på opplevelses-økonomien, m.a. Pål Medhus, som gjennomfører opplevelseskurset. Pål ble i 2016 hedret som 1 av 10 pionerer innan opplevelsesutvikling i Norge.

Per Gunnar Hettervik kommer også og har mange års erfaring frå reisemålsutvikling, utvikling og drift av egen reiselivsbedrift, og er leder for opplevelses-satsingen til NCE Tourism.

P R A K T I S K –  NÅR OG HVOR?

Programmet går over 4 samlinger á 2 dager, og inkludererOPPLEVELSESKURSET til Innovasjon Norge.

Første samling blir den 28.-29 november i Haugesund.

Max 20 deltakarar – første mann til mølla!

1.Samling: 28.-29. november – Haugesund

2.Samling: Januar 2020 – Suldal

3.Samling: Mars 2020 – Vindafjord

4.Samling: April – Suldal/Sauda

HVA KOSTER DET?

Programmet har ein eigenandel på kr 5000,-. Kostnader til overnatting kommer i tillegg.

 

KONTAKTINFORMASJON OG PÅMELDING

For meir informasjon og påmelding ta kontakt med din næringshage, eller direkte via denne Linken

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet