Gründerpizza og styrekurs

 

Og så er det snart mai igjen!

Vi starter måneden med 2 arrangement; Gründerpizza 2. mai og Kurs i styrearbeid 8. mai.

Tema på Gründerpizza er «folkefinansiering».  Det kan være kapitalkrevende å realisere og kommersialisere en forretningsidé, og det er ikke alltid enkelt å få investorer til å sette penger i nye gründerprosjekter. Folkefinansiering eller crowdfunding, som det også kalles, har blitt et viktig instrument i gründerverden til å samle inn penger til prosjektgjennomføring.
Heidi Kolstø har hentet inn over 600 000 kroner til brettspillet Economio gjennom Folkeinvest.no. Heidi er seriegründer og er med i vårt Ipartnernettverk. På Gründerpizza den 2. mai kl 19.00 vil hun fortelle om sine erfaringer rundt Economios emisjon. 

Arrangementet er et samarbeid mellom Validé Haugesund, Gründerloftet, Skape og Næringshagen Rogaland Ressurssenter. Arrangementet skal være på Gründerloftet, og det er gratis å delta. Vi byr på mingling, brettspill og pizza, og det er åpent for alle som brenner for gründerskap! 

Du kan melde deg på her: https://www.eventbrite.com/e/grunderpizza-med-tema-folkefinansiering-tickets-45095365452

 

Kurs i styrearbeid blir det 8. mai, i samarbeid med Tveit Regnskap

«Mange småbedriftseiere går glipp av verdien som kan ligge i et godt sammensatt styre. Vi vil med dette kurset både se på ditt ansvar som styremedlem, og hvordan vi best utnytter styret som ressurs.»

Kursholder Kjell Larsen er leder for bedriftsrådgivning i Tveit Regnskap. Larsen har lang erfaring med styrearbeid og forretningsutvikling for oppstarts- og SMB bedrifter i regionen.

Emneoversikt:
– Styrets oppgaver og plikter
– Styrets økonomiansvar
– Styret som ressurs
– Praktisk styrearbeid

Ordinær kurspris er kr. 750,-. Bedrifter som deltar i Næringshageprogrammet får 40% rabatt på kurset.

Påmelding på Tveit Regnskap´s nettsider: https://tveit.no/kurs/kurs-i-styrearbeid-4/

Skroll til toppen